Kasi Tembak

Jumaat, 26 Oktober 2012

Orgasme Pancutan

Perbezaan Antara Orgasme Biasa Dengan Orgasme Pancutan/Ejakulasi. :

Orgasme Biasa:
Bullet  Wanita akan merasai pengecutan yang sedikit pada alat kelaminnya dan lelaki juga turut boleh merasai sedikit pada zakar atau jarinya
Bullet  Kebiasaannya bertahan selama beberapa saat sehingga ke satu minit dan boleh berlaku berkali-kali
Bullet  Wanita akan berasa hilang ketegangan dan terasa relaks dan santai.  Wanita boleh merasai orgasme berganda-ganda jika dia hendak.


 
Orgasme Pancutan/Ejakulasi:

Bullet  Wanita akan merasai sensasi kemutan yang amat mendalam, getaran yang hebat akan dirasai bermula dari dalam antara faraj dan uterus.  Wanita sendiri boleh menyedari dan melihat getaran pada faraj dan tubuh badannya.  Ianya kelihatan seperti faraj terkemut-kemut keluar dan masuk akibat dari pergerakan otot yang bergetar dengan hebatnya.
Bullet  Faraj wanita akan berusaha menolak zakar atau jari lelaki keluar akibat dari getaran hebat ini.
Bullet  Ianya bertahan lebih lama dan boleh berlaku berganda-ganda sehingga lebih kurang 20 minit, jika rangsangan diteruskan.
Bullet  Berlakunya pancutan/semburan, dan cairan boleh terpancut/tersembur dari ½ inci sehingga ke 3 kaki(wow jauhnya!!!) dan boleh berlaku lagi jika rangsangan diteruskan.
Bullet  Perasaan tenang, santai dan relaks adalah lebih mendalam semasa dan selepas ejakulasi.
Bullet  Selepas orgasme pancutan/ejakulasi pertama berlaku selepas itu akan lebih mudah untuk berlaku setelah pengalaman pertama. Berlainan dengan orgasme biasa yang kadang-kadang sukar dialami wanita walaupun telah berpengalaman.

Nak belajar pancutkan isteri ?
di sini Pancutkan Isteri

0 on: "Orgasme Pancutan"